Paviljoen, Wonen

Paviljoen V

Paviljoen V

  • januari 2017

    start ontwerp

  • juli 2017 - oktober 2017

    uitvoering

  • oktober 2017

    oplevering

In de meest zonnige hoek van een ruime tuin is voor een particulier in Breda een paviljoen ontworpen om ook in de wintermaanden buiten te zitten. Een combinatie van een warme geborgenheid en een open gebaar naar de tuin en de woning bied plek om te zitten en te eten rond een open haard. In een continue band door de tuin veranderd een tafel in een wand, doorlopend in een dak en eindigend in een barbecue.

De hoogste punt van het dak is opgetild en zorgt voor een maximale zonlichtinval tot achter in het paviljoen. Het dak bied beschutting zodat ook in de koudere maanden in alle weersomstandigheden buiten gezeten kan worden.

informatie

Opdrachtgever: Particulier

Locatie: Breda, Noord Brabant, Nederland

Oppervlakte: 25 m²