Paviljoen

Paviljoen S

Paviljoen S

Landschappelijk paviljoen

  • januari 2018

    start ontwerp

  • juli 2018 - november 2018

    uitvoering

Op de plek met het beste uitzicht van het perceel is in een aantal schetsen aan een particulier voorgesteld twee vervallen schuurtjes af te breken. In plaats daarvan biedt een enkel paviljoen met panoramisch zicht op het agrarische landschap ruimte voor ontspanning en opslag.

In nauw overleg met de gemeente Oudewater is een geheel vergunningsvrij plan gerealiseerd. Met een slimme bouwmethode worden met een beperkt budget een opslagruimte, sauna- en douchfaciliteiten en een kleine ontspanningsruimte gecombineerd. De positionering van het paviljoen houdt rekening met een hoge mate van privacy. Er kan onzichtbaar genoten worden van het wijdse uitzicht.

informatie

Opdrachtgever: Particulier

Locatie: Gemeente Oudewater, Utrecht, Nederland

Oppervlakte: 45 m²

Aannemer: Aannemersbedrijf A.C. Donselaar

Constructeur: Sterk Adviesbureau

Installatieadvies: T-AdCo installatieadvies